Menu Sluit
EN

Mathenesserdijk / LAB 2|9|3 (Delfshaven)

LAB 2|9|3 is een karakteristieke en multifunctionele plek waar nieuwe en ervaren theatercreatieven (makers, performers, vormgeving) aan hun projecten kunnen werken. Van het brainstormen over een eerste idee tot het afmonteren en spelen van een theaterproductie, LAB 2|9|3 heeft verschillende ruimtes die voor veel doeleinden geschikt zijn. De broedplaats is gevestigd aan de Mathenesserdijk 293 in Delfshaven en biedt naast flexibele huurruimtes ook kantoorruimte voor vaste huurpartners. De ruimtes zijn verschillend in grootte en faciliteiten en hebben allemaal een karakteristieke uitstraling en vormen een inspirerende omgeving voor de creatieve maker.

 

 

Theaterzaal
De theaterzaal is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor het spelen van voorstellingen, maar ook voor repetities, maak- en inspiratiesessies, workshops en masterclasses. Door de kenmerkende balustrade, die de gehele zaal omringt, is het mogelijk om met talloze verschillende publieksopstellingen voorstellingen te spelen. Het is een prettige, grote ruimte die direct grenst aan de foyer die bij verhuringen ook tot je beschikking staat. Ook het gebruik van de bar en keuken zijn bij de huur inbegrepen. De zaal biedt ruimte aan voorstellingen tot ca. 12 performers. Het mogelijke publieksaantal varieert, afhankelijk van de opstelling. Wanneer het publiek rondom wordt geplaatst, kunnen tot 100 bezoekers worden ontvangen.

 

Roze Ruimte
De Roze Ruimte is een prettige ruimte die door de lichtinval en de frisse houten vloer ruimtelijk aanvoelt. Deze ruimte is zeer geschikt voor bijeenkomsten, brainstormsessies en repetities in kleiner verband. Er zijn een tafel en stoelen aanwezig, evenals een geluidsinstallatie. De Roze Ruimte heeft een vrije en inspirerende sfeer.

De ruimtes in LAB 2|9|3 zijn dagelijks te huur van 9.00-23.00 uur. In de laatste uren moet met luide muziek wel rekening gehouden worden met de buurt.

Voor beide zalen geldt:
Onafhankelijke makers ontvangen in coronatijd 25% korting op de lage tarieven. Bij verhuur van 6 aaneengesloten dagen, hoeven maar 5 dagen te worden betaald. Voor langere verhuur, dient contact opgenomen te worden met SKAR.

Interesse? Stuur een mail naar info@tgdeklassieken.nl