Menu Sluit
EN

Robert Fruinstraat 52 (Middelland)

SKAR en Het Archief zoeken kunstenaars/stadmakers voor een werkplek in het ateliergebouw aan de Robert Fruinstraat (Rotterdam-West). Het gebouw – het voormalig stadsarchief – staat schuin tegenover het Wilde Weten en ligt op 1.5 km van Rotterdam Centraal. In het pand is veel ruimte voor programma, zo vinden er regelmatig tentoonstellingen, lezingen en andere bijeenkomsten plaats.

Wij hebben nog een aantal units beschikbaar op de tweede etage. Deze units worden gescheiden door wanden en kasten, die niet helemaal tot het plafond komen. Zo heb je wel je eigen werkruimte, maar ook de mogelijkheid tot aanspraak van je collega’s. Ook is er een gezamenlijke vergaderruimte die je met de zeven andere kunstenaars op deze etage deelt. Hij is per direct beschikbaar. Vanwege de vorige functie van het pand als archief, is er een laag plafond van 2,3 meter. Lift is aanwezig.

“De tweede verdieping van Het Archief is op zoek naar enthousiaste huurders die elkaar graag opzoeken en waarmee we kunnen sparren.
We houden ons bezig met keramiek, sculptuur, anthropology, fotografie en zijn open naar alle visuele kunst. We hopen op een bruisend en divers klimaat van jonge of/en startende kunstenaars op onze verdieping waar genoeg ruimte kan zijn voor eventuele samenwerkingen in alle vormen.”

Specificaties

Studio’s in gedeelde ruimte op de 2e etage

Verschillende units beschikbaar variërend  van 28 tot 45 m2.
Prijs vanaf 160,- per maand exl BTW / 195,-incl BTW

 

Het is alleen mogelijk om te reageren op onze beschikbare ruimtes als je jezelf hebt aangemeld bij SKAR en op onze kandidatenlijst staat.