Menu Sluit
EN

Heb je een klacht?

Als huurder van SKAR willen we je goed helpen met je atelier en onze dienstverlening. Problemen lossen we zo snel mogelijk op. De panden van SKAR zijn allemaal oud, en we willen ze betaalbaar houden. Maar ook zo goed mogelijk op orde. Onze medewerkers werken hier iedere dag hard aan. Maar soms gaat er iets mis. Misschien ben je daarom niet tevreden over onze dienstverlening. Op deze pagina lees je wat je dan moet doen.

Je kunt een klacht indienen als je niet tevreden bent over:

  • De manier waarop een dienst of reparatie is uitgevoerd
  • De manier waarop je bent behandeld door een medewerker en/of aannemer
  • Een belofte die niet is nagekomen
  • Ons beleid

Een klacht gaat altijd over onze dienstverlening. Of de dienstverlening van een bedrijf dat wij voor je hebben ingeschakeld. Bijvoorbeeld een aannemer.

Je kunt je klacht hier melden, of je doet dat door een e-mailbericht hierover aan ons te sturen.

Je krijgt eerst een bevestiging van ons. En we bellen je om de klacht te bespreken. Wij denken alvast na over een oplossing.

Misschien ben je niet tevreden over onze dienstverlening. Want soms gaat er iets mis. Dat lossen we graag op.

Tijdens ons telefoongesprek maken we ook meteen afspraken. En plannen we een vervolggesprek. Zo houden we je op de hoogte van de status van jouw klacht. We proberen jouw klacht zo goed mogelijk op te lossen.

 

Maar: niet alles is een klacht.

Moet er iets gerepareerd worden? Voor een reparatieverzoek kan je gebruik maken van de portal op de website. Je kan daarbij inloggen met je debiteurennummer en de melding indienen. Ben je niet tevreden over hoe de reparatie is uitgevoerd? Dan kun je wel een klacht indienen.

Ben je het niet eens met ons beleid? Dan gebruiken we jouw klacht om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. We kunnen ons beleid niet meteen aanpassen. Daarom sluiten we deze klachten meteen af.

Komen we er niet uit?
Soms lukt het niet om samen een oplossing te vinden. Dan spreken we van een geschil. Vraag dan bijvoorbeeld Het Juridisch Loket om advies. Ook de Kunstenbond kan eventueel helpen.