Menu Sluit
EN

Mee met de stroming?

SKAR gaat begin 2020 ruimte bieden aan een nieuwe broedplaats in Hoogvliet. In lichte en grote klaslokalen van bijna 60m2 kunnen minstens 10 mensen eigen ateliers inrichten. Daarnaast is er veel ruimte in en om het gebouw die gezamenlijk ontwikkeld kan worden. Momenteel wordt zelfs verkend of het ook mogelijk is om ruimte voor kleine woonvormen zoals tiny houses te creëren rond het gebouw van STROMING.
Wat is STROMING? 
De werelden van de kunsten en die van de stedelijke ontwikkeling kennen steeds meer raakvlakken, en dit vraagt om een plek waar een platform geboden kan worden aan deze nieuwe lichting. Deze groep krijgt haar plek in STROMING, waar de komende 10 jaar gebouwd zal worden aan een fijne bestemming met een groene en open uitstraling. Er worden al sieraden gemaakt met zwerfafval; creatieve interventies versterken sociale cohesie in de openbare ruimte en mensen verbinden met hun directe omgeving is een kunst op zich geworden. En ook voor de urgente behoefte aan vergroening en verzachting van de stedelijke omgeving worden vanuit de creatieve industrie bijzondere oplossingen aangedragen. Het draait bij STROMING om precies die kruisbestuivingen, combinaties tussen verschillende disciplines en de drijfkracht om verandering in gang te zetten.
Zie jij jezelf meegaan in de stroming? En jezelf met eventueel je toekomstige tiny house in Hoogvliet neerstrijken? Dan horen we het graag! In de verkenning van de mogelijkheden zijn we namelijk graag al in contact met de mensen die een bijdrage willen leveren aan het vormen van een unieke nieuwe plek!
Stuur bij interesse een reactie naar stroming@skar-ateliers.nl