Menu Sluit
EN

De van Langendonckstraat wordt de nieuwe theaterspot op Zuid!

Open call voor theatermensen

Op onze eerdere open call voor het mooie gebouwtje in de Van Langendonckstraat op Rotterdam Zuid is enthousiast gereageerd door mensen uit de theaterwereld/podiumkunsten. Om die reden gaan we dit pand helemaal rond theater inrichten. Zo kunnen huurders waar mogelijk elkaar versterken en samenwerken.

Ben jij theatermaker, podiumkunstenaar, decorontwerper of werk je op een andere manier rond podiumkunst? Dan is hier je kans om samen met anderen uit de theaterwereld een werkplek te vinden.
Aanmelden voor een werkplek in Spot op Zuid kan per mail:yvonne@skar-ateliers.nl. Vragen stellen of bellen mag ook: 010 4127828

Over het pand:
Gelegen in Rotterdam Zuid, mooi in het groen tussen scholen en de naoorlogse wijk Lombardijen. Gemakkelijk te vinden vanaf snelweg A15. En met het openbaar vervoer bereikbaar (tram 25); maar je kan ook fietsen.

Het gebouw heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 515 m2.  In het pand zijn 4 ruime lokalen met mooi licht, een portiersruimte en gemeenschappelijke ruimte die goed ingezet kan worden. Het gebouw staat in een prachtig ruim en groen terrein, dat erbij hoort. En: het blijft ten minste 10 jaar beschikbaar als atelierpand. De kale huurprijs per maand voor het hele gebouw is ca. € 2.150 per maand.
We verhuren het pand als geheel (dus niet per atelier). Daarbij vragen wij aan de nieuwe huurders lid te worden van de op te richten huurdersvereniging.

Voor een toelichting en vragen  kan je mailen naar: yvonne@skar-ateliers.nl.

Bellen mag ook: 010-4127828.