Menu Sluit
EN

Vacature: medewerker verhuur

Wij maken ruimte voor kunst, ga jij ons erbij helpen?

SKAR ontwikkelt en verhuurt werkplekken voor kunstenaars en creatieven in Rotterdam. Wat ze ook doen en welke achtergrond ze ook hebben, wij helpen de schilders, filmers, muzikanten, dansers, beeldhouwers, theatermakers, modeontwerpers en veel meer aan ruimtes waarin ze kunnen pieken. Om ons werk nog beter te kunnen doen, zoeken we een nieuwe collega om het Verhuren-team aan te vullen.

Als medewerker verhuren help je de kunstenaars en creatieven in Rotterdam aan een passende werkplek en ben je verantwoordelijk voor hun duurzaam huurgenot. Dat houdt in dat het atelier en het gebouw dat ze huren goed op orde moeten zijn, maar ook dat je passende matches maakt tussen huurders en ateliers. Je komt te werken in een klein, leuk en flexibel team. Je denk- en werkniveau is vergelijkbaar met een afgeronde Hbo-opleiding (wat natuurlijk ook kan als Mbo’er met 3 jaar werkervaring). We bieden een dienstverband van +/- 28 uur per week aan, conform aan de CAO Gemeenten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 10 januari je cv naar ons toe met jouw personalia op een losse pagina (i.v.m. anoniem solliciteren), naar mila@skar-ateliers.nl.

Over SKAR
SKAR wil de creatieve sector in Rotterdam helpen succesvol te zijn. Zij doet dit door betaalbare werkruimte te bieden, ontmoetingsplekken te creëren en verbindingen te leggen. Samen met de creatieve sector willen we waardevol zijn voor verhuurders, de buurt en de stad.

SKAR gelooft dat de creatieve sector significant bijdraagt aan het culturele, economische en ruimtelijke succes van Rotterdam. Het SKAR-netwerk van werkruimtes en creatieven zorgt ervoor dat Rotterdam uitgroeit tot creatieve pioniersstad.

SKAR in cijfers: 35 gebouwen – 407 ateliers – 181 bergingen