bekijk deze e-mail in je browser

Er zijn weer ateliers beschikbaar!

Heb je al de aanbodpagina gezien op de SKAR website?

De volledige atelieraanbiedingen zijn op de website te vinden en deze worden maandelijks bijgewerkt. Je ontvangt nog steeds van ons een melding via de mail wanneer er nieuwe ateliers beschikbaar zijn.

Je kunt op het huidige aanbod tm Vrijdag 11 November reageren via deze link. Let op: je kan nog steeds alleen reageren als je bent toegelaten tot de kandidatenlijst of al huurt bij SKAR. Het is mogelijk om op meerdere ateliers te reageren.

Na 11 November worden er bezichtigingen georganiseerd. Geïnteresseerden ontvangen hierover een mail. Voor vragen, mail naar aanbieding@skar-ateliers.nl

lees meer

Cloese 10 Hoogvliet

Aan Cloese 10 in Hoogvliet bevindt zich de broedplaats: STROMING

In het gebouw zijn 2 lichte en grote klaslokalen beschikbaar voor creatievelingen uit allerlei disciplines. Daarnaast kan veel ruimte in en om het gebouw gezamenlijk ontwikkeld worden met de huurders. Bij STROMING draait het om kruisbestuiving, combinaties tussen verschillende disciplines en de drijfkracht om verandering in gang te zetten. Zie jij jezelf meegaan in deze stroming?

lees meer

Hildegardisstraat 8

Aan de Hildgardisstraat 8 komt per 1 December een atelier beschikbaar op de 2e verdieping. Het gebouw telt 12 ateliers en er zitten kunstenaars van allerlei disciplines: schilders, beeldhouwers, filmers, fotografen, schrijvers en animators.

lees meer

Veldkersweg 27 Schiebroek

Aan de noordrand van Rotterdam, heerlijk rustig gelegen tussen een park en een klein industrieterrein, ontwikkelt SKAR werkplekken voor voedselkunstenaars en voedselontwerpers. Dat gebeurt in een voormalig kantoorpand uit de jaren tachtig. Per direct zijn ruimtes beschikbaar in deze nieuwe hub voor voedselvernieuwers en kunstenaars: VELD_KERS.

lees meer

BEZOEKADRES
Groothandelsgebouw
Zevende verdieping - C7.076
Stationsplein 45 - Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit