bekijk deze e-mail in je browser

Er zijn weer ateliers beschikbaar!

Heb je al de aanbodpagina gezien op de SKAR website?

De volledige atelieraanbiedingen zijn op de website te vinden en deze worden maandelijks bijgewerkt. Je ontvangt nog steeds van ons een melding via de mail wanneer er nieuwe ateliers beschikbaar zijn.

Je kunt op het huidige aanbod tot vrijdag 22 juli reageren via deze link. Let op: je kan nog steeds alleen reageren als je bent toegelaten tot de kandidatenlijst of al huurt bij SKAR. Het is mogelijk om op meerdere ateliers te reageren.

Na 22 juli worden er bezichtigingen georganiseerd. Geïnteresseerden ontvangen hierover een mail. Voor vragen, mail naar aanbieding@skar-ateliers.nl

lees meer

Muziekstudio beschikbaar in Soundport

Soundport aan de Keilestraat 3 richt zich volledig op muziek. Het gebouw in het M4H-gebied huisvest 21 muziekstudio’s. Deze zijn geïsoleerd en bedoeld voor professionele muzikanten om te musiceren, arrangeren en opnames te maken. In dit pand komt per 1aug een studio vrij. De werkruimte is bedoeld voor een muzikant.

 

lees meer

Werkplekken in IJsselmonde voor creatieve starters

De Berkenwoudestraat is een ideale locatie om als creatieve maker te starten met je eigen beroepspraktijk. En om te starten als huurder bij SKAR.
Ook als collectief van makers is veel mogelijk op deze locatie door het aanbod van verschillende individuele of gezamenlijke ruimtes. In dit pand is al een kleine community – van muzikant tot kunstenaar – aan het werk die openstaat voor samenwerking, om van elkaar te leren en gezamenlijk te groeien.

Als jij dat ook ziet zitten, is dit misschien de perfecte plek voor jou.

lees meer

Meerdere ruimtes beschikbaar in de Stroming

In het gebouw zijn meerdere lichte en grote klaslokalen en een beperkt aantal kleinere studio’s beschikbaar voor creatievelingen uit allerlei disciplines. Daarnaast kan veel ruimte in en om het gebouw gezamenlijk ontwikkeld worden met de huurders. Bij STROMING draait het om kruisbestuiving, combinaties tussen verschillende disciplines en de drijfkracht om verandering in gang te zetten.

lees meer

BEZOEKADRES
Robert Fruinstraat 52
3021 XE Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit