bekijk deze e-mail in je browser

Er zijn weer ateliers beschikbaar!

Heb je al de aanbodpagina gezien op de SKAR website?

De volledige atelieraanbiedingen zijn op de website te vinden en deze worden maandelijks bijgewerkt. Je ontvangt nog steeds van ons een melding via de mail wanneer er nieuwe ateliers beschikbaar zijn.

Je kunt op het huidige aanbod tot vrijdag 6 mei reageren via deze link. Let op: je kan nog steeds alleen reageren als je bent toegelaten tot de kandidatenlijst of al huurt bij SKAR. Het is mogelijk om op meerdere ateliers te reageren.

Na 6 mei worden er bezichtigingen georganiseerd. Geïnteresseerden ontvangen hierover een mail.

Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.
Voor vragen, mail naar aanbieding@skar-ateliers.nl

lees meer

Open Call souterrain van het Archief

In Het Archief ontwikkelt SKAR het souterrain als een open ruimte, een ateliertuin met basic faciliteiten voor startende, (net) afgestudeerde jonge makers, die hun eerste stappen als professional in de creatieve sector zetten.

Het Archief is een creatieve broedplaats in het voormalig archief van de Gemeente Rotterdam, gelegen op 1.5 km van Rotterdam Centraal Station. Het gebouw wordt door SKAR ontwikkeld tot een ateliergebouw met een open karakter.

lees meer

Atelierruimte beschikbaar aan de Lambertusstraat

In dit voormalige klassieke schoolgebouw is een ruimte beschikbaar. In het pand werken merendeels autonome kunstenaars en het gebouw bevindt zich in een levendige woonwijk, dicht bij de winkels van de Voorschoterlaan.

lees meer

Muziekstudio beschikbaar in Soundport

Soundport aan de Keilstraat 3 richt zich volledig op muziek. Het gebouw in het M4H-gebied huisvest 21 muziekstudio’s. Deze zijn  geïsoleerd en bedoeld voor professionele muzikanten om te musiceren, arrangeren en opnames te maken. In dit pand komt per 1 juni een studio vrij. De werkruimte is bedoeld voor een muzikant.

 

lees meer

BEZOEKADRES
Groothandelsgebouw
Zevende verdieping - C7.076
Stationsplein 45 - Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit