bekijk deze e-mail in je browser

Er zijn weer ateliers beschikbaar!

Heb je al de aanbodpagina gezien op de SKAR website?

De volledige atelieraanbiedingen zijn op de website te vinden en deze worden maandelijks bijgewerkt. Je ontvangt nog steeds van ons een melding via de mail wanneer er nieuwe ateliers beschikbaar zijn.

Je kunt op het huidige aanbod tot maandag 4 april reageren via deze link. Let op: je kan nog steeds alleen reageren als je bent toegelaten tot de kandidatenlijst of al huurt bij SKAR. Het is mogelijk om op meerdere ateliers te reageren.

Na 4 april worden er bezichtigingen georganiseerd. Geïnteresseerden ontvangen hierover een mail.

Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.
Voor vragen, mail naar aanbieding@skar-ateliers.nl

lees meer

Atelier beschikbaar in de Drievriendenstraat

Op deze locatie vlak bij Centraal Station bevinden zich 28 ateliers. Het voormalig schoolgebouw is in eigendom van SKAR. In deze klassieke atelierruimtes worden diverse disciplines vertegenwoordigd. Onder het gebouw zit een klein theater, Podium OCW, waar regelmatig voorstellingen zijn.

 

 

 

lees meer

Werkplekken in IJsselmonde voor creatieve starters

De Berkenwoudestraat is een ideale locatie om als creatieve maker te starten met je eigen beroepspraktijk. En om te starten als huurder bij SKAR.
Ook als collectief van makers is veel mogelijk op deze locatie door het aanbod van verschillende individuele of gezamenlijke ruimtes. In dit pand is al een kleine community – van muzikant tot kunstenaar – aan het werk die openstaat voor samenwerking, om van elkaar te leren en gezamenlijk te groeien.

Als jij dat ook ziet zitten, is dit misschien de perfecte plek voor jou.

lees meer

Broedplaats voedsel en kunst aan de Veldkersweg

Aan de noordrand van Rotterdam, heerlijk rustig gelegen tussen een park en een klein industrieterrein, ontwikkelt SKAR werkplekken voor voedselkunstenaars en voedselontwerpers. Dat gebeurt in een voormalig kantoorpand uit de jaren tachtig. Per direct zijn ruimtes beschikbaar in deze nieuwe hub voor voedselvernieuwers en kunstenaars: VELD_KERS.

VELD_KERS is de eerste plek waar een artistiek-culturele benadering van voedsel, ontwikkeling, productie en kunst bij elkaar komen. Waar kunstenaars, ontwerpers, denkers, ontwikkelaars en producenten van voedsel en van voedselsystemen elkaar zien, samenwerken en impact maken. Waar de productie plaatsvindt. Waar geleerd kan worden door te experimenteren. Waar je voedsel kunt eten op de plek waar het ontwikkeld wordt. De schakel kunst en voedsel is wel een vereiste om te huren aan de Veldkersweg

 

lees meer

BEZOEKADRES
Groothandelsgebouw
Zevende verdieping - C7.076
Stationsplein 45 - Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit