bekijk deze e-mail in je browser

Informatiebijeenkomst over verduurzaming

Beste huurder,

Voor de zomer hebben we met jullie gesproken over de ideeën die SKAR voor ogen heeft voor een verduurzamingsslag van onze panden. Want we krijgen steeds meer te maken met stijgende kosten, voornamelijk van gas. Dat leidt tot grote zorgen bij SKAR en uiteraard ook bij jullie.

We hebben in samenwerking met de gemeente een business case laten doorrekenen gebaseerd op een pilot van vijf verschillende panden, die onderzocht zijn op de mogelijkheden en de kosten van installatie-arm verduurzamen.

In een bijeenkomst willen wij jullie graag bijpraten over de stand van zaken met betrekking tot deze business case, waar we nu staan en over de aanpak voor aankomende winter.

Datum: Woensdag 5 oktober, 15.30-17.00 uur
Locatie: Het Archief, Robert Fruinstraat 52, begane grond

Wij willen jullie vragen om per pand even af te stemmen wie erbij kan zijn vanwege de beschikbare ruimte. Bij voorkeur max 2 personen per pand zodat er ruimte is voor vertegenwoordiging vanuit alle SKAR-panden. Graag aanmelden via dit formulier zodat we een beeld hebben van het aantal deelnemers.

lees meer

Groot Rotterdams Atelierweekend, 24-25 september

Het is niet te missen in de stad. Aankomend weekend vindt het Groot Rotterdams Atelierweekend plaats en veel van onze huurders doen eraan mee. Deze editie zijn er meer dan twintig SKAR-locaties bij betrokken en daar zijn we best trots op. Hierbij nog even een introductie naar dit mooie evenement en veel succes gewenst dit weekend. Komt allen langs!

Groot Rotterdams Atelierweekend, 24 en 25 september
Van Crooswijk tot Coolhaven, van Hillevliet tot Hillegersberg, in Rotterdam doen kunstenaars hun deuren voor één weekend open voor kunstliefhebbers. De derde editie van het Groot Rotterdams Atelier Weekend geeft een dynamisch tijdsbeeld van het Rotterdamse kunstleven. En je hoeft niet alleen te kijken, op 24 en 25 september kun je werk direct bij de kunstenaar in het atelier kopen.

Rotterdam kent een groot aantal ateliercomplexen: gebouwen waar meerdere kunstenaars hun werkruimte hebben. Verspreid over de hele stad, vaak in prachtige oude schoolgebouwen of oude kantoorpanden, werken kunstenaars in uiteenlopende disciplines. Het aanbod is even divers als de stad is: gearriveerd of net afgestudeerd, alle mogelijke schakeringen zijn vertegenwoordigd en een groot aantal technieken en media is te bewonderen.

lees meer

BEZOEKADRES
Groothandelsgebouw
Zevende verdieping - C7.076
Stationsplein 45 - Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit