Menu Sluit
EN

SKAR zoekt een medewerker administratie en boekhouding (full time/36 uur)

Help jij mee toffe werkplekken voor kunstenaars en creatieven te verhuren? Om die plekken duurzaam en inclusief te maken? En wil je daarmee de stad ook leuker maken? SKAR zoekt per 1 november 2021 een medewerker bedrijfsvoering die ons team kan versterken.

ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 1 oktober 2021 alleen je geanonimiseerde CV naar ons, dus zonder naam, geboortedatum en plaats en eventuele foto. Deze informatie ontvangen we graag apart in de mail; we willen ons vooral laten leiden door wat je kan, niet door je naam of achtergrond. In de laatste week van augustus laten we weten of we je brief ontvangen hebben.

Wat ga je doen?

Vanuit het kantoor voer je verschillende secretariële en administratieve taken uit en je houdt de boekhouding bij. Zo voer je de administratie met betrekking tot huurders en werk je aan de administratie met betrekking tot leveranciers en onderhoudsfirma’s. Ook bereid je huurcontracten voor. Daarnaast ondersteun je het hoofd bedrijfsvoering proactief en geef je de directeur de informatie die nodig is.

Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze huurders, je hebt daarmee veel met kunstenaars en vormgevers te maken. Je draagt bij aan wie we willen zijn: open, helder en betrokken. Je helpt huurders bij vragen, verstrekt informatie over werkruimtes en verwijst hen waar nodig door.

Wat vragen we?

-je hebt kennis van managementondersteuning en bedrijfsvoering op MBO-niveau (en drie jaar ervaring)

-je kan zelfstandig èn in teamverband werken

-je ziet wat nodig is, en pakt aan wat er ligt

-je bent behulpzaam, geduldig en duidelijk

-je vindt het leuk om orde te brengen en ons te helpen te vinden wat we nodig hebben

-je hebt kennis en ervaring met MS Office (Excel, Word)

-je hebt kennis en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s (Exact online)

-je kan je snel inwerken in administratieve programma’s (Wish)

-en het is handig dat je in Rotterdam woont

Wij bieden:

-een mooie werkplek in het hart van Rotterdam

-samenwerking in een klein en hecht team

-kennismaking met een breed netwerk in de kunst- en cultuursector

-uitstekende arbeidsvoorwaarden

-salarisschaal 7 (CAO Ambtenaren)

SKAR volgt in haar arbeidsvoorwaarden grotendeels de CAO ambtenaren. Ze volgt de Code Cultural Governance en de Code Diversiteit en Inclusie. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar en kan daarna worden verlengd.