bekijk deze e-mail in je browser

Er zijn weer ateliers beschikbaar!

Heb je al de nieuwe aanbodpagina gezien op de SKAR website?

De volledige atelieraanbiedingen zijn voortaan op de website te vinden en deze worden maandelijks bijgewerkt. Je ontvangt nog steeds van ons een melding via de mail wanneer er nieuwe ateliers beschikbaar zijn.

Je kunt op het huidige aanbod tot vrijdag 24 september reageren via deze link. Let op: je kan nog steeds alleen reageren als je bent toegelaten tot de kandidatenlijst of al huurt bij SKAR. Het is mogelijk om op meerdere ateliers te reageren.

Na 24 september worden er bezichtigingen georganiseerd. Geïnteresseerden ontvangen hierover een mail.

Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.
Voor vragen, mail naar aanbieding@skar-ateliers.nl

lees meer

Zolderunits beschikbaar in de Wasserij

In de modebroedplaats de Wasserij (Noord) zijn 2 werkplekken van 15m2 beschikbaar.  Deze zolderunits zijn bedoeld voor de net startende ondernemers.

De units zijn ingedeeld als half open ruimtes waardoor er samenwerkingen mogelijk zijn met andere kunstenaars, maar ook prima alleen kan worden gewerkt. De huurprijs voor de units ligt rond de €130 incl btw per maand.

lees meer

Muziekstudio in Soundport

Soundport aan de Keilstraat 3 richt zich volledig op muziek. Het gebouw in het M4H-gebied huisvest 21 muziekstudio’s. Deze zijn goed geïsoleerd en bedoeld voor professionele muzikanten om te musiceren, arrangeren en opnames te maken. In dit pand is per 1 september een studio op de derde etage vrij.

lees meer

Twee ateliers vrij aan de Koningsveldestraat

Het pand aan de Koningsveldestraat is een prachtig voormalig schoolgebouw met een keur aan interessante kunstenaars. De begane grond van het pand heeft een open karakter met een daghoreca en galerie dat publiek toegankelijk is.

Er komen 2 ruimtes vrij . Deze ruimtes hebben een  veel karakter door de hoge plafond en een mooi lichtinval door de grote ramen.

lees meer

Tijdelijke werkruimtes in het Centrum

In het centrum van de stad aan het Stadhuisplein beheren wij 5 verdiepingen met studio’s waar ontwerpers, architecten, animatoren en kunstenaars uit diverse andere disciplines werken. In dit pand zijn er nog een aantal ruimtes beschikbaar. Let op: de huurperiode is maximaal tot 1 augustus 2022.

lees meer

BEZOEKADRES
Groothandelsgebouw
Zevende verdieping - C7.076
Stationsplein 45 - Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit