bekijk deze e-mail in je browser

Het Makersloket, een initiatief van Droom en Daad

De lockdown duurt nog even, maar soms komt er ook een prachtig bericht voorbij. En dit bericht is zo welkom, dat wilden we je niet onthouden. Het betreft een aankondiging van stichting Droom en Daad: het Makersloket. Een initiatief dat wij van harte ondersteunen!

Hieronder volgt de tekst van de aankondiging:

 

Vandaag, 22 maart, lanceert Stichting Droom en Daad het Makersloket. Via dit snelloket willen we Rotterdamse kunstenaars, muzikanten, schrijvers en andere makers een hart onder de riem steken. Met een directe financiƫle impuls voor professionele kunstprojecten kunnen makers onmiddellijk aan de slag.

De maatregelen rond COVID-19 duren voort. Juist nu is er behoefte aan alles wat kunstenaars bieden: werk dat ambitieus en spraakmakend, onderzoekend en spannend of juist heel herkenbaar en geruststellend is.

Het Makersloket richt zich op professionele kunstenaars die wonen en/of werken in Rotterdam. Alle vormen van cultuur komen in aanmerking voor een bijdrage: muziek, theater, dans, fotografie, design, architectuur, film, literatuur en beeldende kunst. De eerste aanvraagronde gaat op 12 april aanstaande van start. Een tweede ronde volgt op 10 mei.

Hoort, zegt het voort, alvast veel dank!

Wim Pijbes
Laura Dufour

lees meer

BEZOEKADRES
Groothandelsgebouw
Zevende verdieping - C7.076
Stationsplein 45 - Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit