bekijk deze e-mail in je browser

Paraplu's in de Sahara

Een keer per jaar lijkt het alsof heel Rotterdam van kunst houdt. En stiekem denk ik dat dat dan ook werkelijk zo is: tijdens de Art Week Rotterdam. Het is – misschien wel passend voor februari – een van de kortste weken van het jaar, met zijn krap vijf dagen. En inmiddels gebeurt er zoveel, dat je zou verlangen naar een volle week.

lees meer

Interview met Woody van Amen

Woody van Amen vertrok in 1961 samen met zijn vrouw Cocky per vrachtschip naar New York om daar te gaan wonen en werken. Zijn daar gemaakte 8mm filmpjes vormden het uitgangspunt voor de shortdoc Pop Secret (die te zien was op het IFFR 2020). Na twee jaar kwam Woody weer terug in het Rotterdamse om daar zijn atelier te betrekken dat al bijna 60 jaar de uitvalbasis vormt voor zijn unieke kunstenaarschap.

lees meer

Over het onderhoud van je atelier

Het onderhoud van ateliers is een gedeelde verantwoordelijkheid. Voor het ateliergebouw als geheel is het de verantwoordelijkheid van de verhuurder, SKAR dus. Het onderhoud van het atelier zelf (binnen) is de verantwoordelijkheid van de huurder. Wat betekent dit?

lees meer

De SKAR tuinen, van tegels naar groene oases

SKAR gaat met Coöperatie Ondergrond de betegelde pleinen rondom ateliergebouwen omvormen tot een netwerk van groene oases met een toegevoegde waarde voor de huurders, de omwonenden, (stads)natuur en het stedelijke klimaat.

lees meer

Een nieuwe broedplaats in Hoogvliet

SKAR gaat begin 2020 ruimte bieden aan een nieuwe broedplaats in Hoogvliet. In lichte en grote klaslokalen van bijna 60m2 kunnen minstens 10 mensen eigen ateliers inrichten. Momenteel wordt zelfs verkend of het mogelijk is om ruimte voor kleine woonvormen zoals tiny houses te creëren rond het gebouw van STROMING. Is dat interessant voor jou?

lees meer

nieuw e-mailadres voor reparatieverzoeken

Voor reparatieverzoeken hebben we een nieuw e-mail adres dat je vanaf nu kan gebruiken: onderhoud@skar-ateliers.nl.

lees meer

BEZOEKADRES
Robert Fruinstraat 52
3021 XE Rotterdam

POSTADRES
Postbus 1995
3000 BZ Rotterdam

TELEFOON
010 - 4127828 
(ma t/m vr - 9.00 tot 17.00)

FAX
010 - 4141511

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
update je voorkeuren or schrijf je uit