Menu Sluit
EN

Berkenwoudstraat 7 – Gemeenschappelijk atelier voor fotografen 97m2

Reactieformulier atelieraanbieding (1)

  • Het is alleen mogelijk om te reageren op onze beschikbare atelieraanbiedingen als je jezelf hebt aangemeld bij SKAR en op onze kandidatenlijst staat.
Per direct beschikbaar:

Grote studio geschikt voor fotografen. Bij de aanmeldingen zien we veel fotografen op zoek naar een ruimte met hoogte en veel licht. Er is een grote studio beschikbaar die eventueel te verhuren is aan meerdere fotografen als gedeelde studio.

Berkenwoudestraat atelier 1.2 – 97m2
Huur ex btw p/m  €625,22 
Servicekosten ex btw p/m €388,96
Verenigingskosten (btw vrij) p/m € 48,62
Totale huur incl btw p/m: € 1.275,78

Community Berkenwoudestraat
Deze locatie biedt ruimte aan ongeveer 35 kunstenaars, makers en creatieven. Het pand voorziet in lichte en schone ruimtes met afmetingen variërend tussen 10 en 80m2. De Berkenwoudestraat is een ideale locatie om als creatieve maker te beginnen met je eigen beroepspraktijk, en om als huurder bij SKAR te starten. Ook voor collectieven van makers biedt deze locatie diverse mogelijkheden, dankzij het aanbod van individuele of gezamenlijke ruimtes. In het pand is reeds een kleine community actief, bestaande uit muzikanten en kunstenaars, die openstaat voor samenwerking, kennisdeling en gezamenlijke groei. Kunstenaars van alle disciplines zijn van harte welkom.

Als dit aanspreekt, is deze plek wellicht perfect voor jou.

Werk je samen met anderen aan een project?
In dat geval kunnen we de opties verkennen om gezamenlijk een ruimte te huren.

En wat betreft de locatie?
IJsselmonde lijkt wellicht wat afgelegen, maar de Berkenwoudestraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of met de auto, inclusief gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor diegenen die reeds op Zuid wonen, is deze werkplek zelfs heel dichtbij. Doordat het op een industrieterrein ligt zul je geen last hebben van geluidsoverlast bij de buren.

Ben je op zoek naar een ruime locatie voor een project of samenwerkingsverband?
De Berkenwoudestraat beschikt ook over een ruime open hal van circa 500 m2, zeer geschikt als werkplaats of gemeenschappelijke projectruimte. De hal is voorzien van een opslagzolder en heeft een aparte ingang voor laden en lossen.