Menu Sluit

Ik zoek een andere werkruimte

Je huurt al een  werkruimte van SKAR maar je wilt graag een andere werkruimte. In hetzelfde pand waar je nu huurt bijvoorbeeld, of in een ander pand van SKAR.

Om te beginnen, kan je je weer aanmelden op onze kandidatenlijst. Je wordt dan op de hoogte gesteld van ons nieuwe aanbod. Daar kan je op reageren. 

Krijg je voorrang als je al huurder van SKAR bent? Nee, niet automatisch. Er zijn nog steeds veel meer mensen die een atelier willen dan we kunnen plaatsen. Wie al huurt bij SKAR heeft daarmee al een voordeel boven degenen die dat niet hebben maar wel willen. We zullen dus ook moeten kijken naar wie – naar ons idee – het best geholpen is. Komt bijvoorbeeld een groot atelier vrij, dan zullen we die eerder toewijzen aan iemand die die ruimte ook echt voor zijn/haar werk nodig heeft.  

Het kan natuurlijk zijn dat er een hele specifieke reden is om naar een ander atelier uit te zien.  Bijvoorbeeld, je atelier bevindt zich op de 2e etage maar je bent niet meer in staat de trap op te komen. SKAR probeert dan samen met je een oplossing te vinden.

Vul onderstaand formulier als je je (opnieuw) wilt aanmelden. Let op! Vul het formulier dus ook in als je al bij ons huurt en een nieuwe werkruimte zoekt. Twijfel je of SKAR iets voor je kan doen? Neem dan gerust contact op

Je professionaliteit kun je op verschillende manieren aantonen:

  • – Je staat ingeschreven bij een beroepsorganisatie of bij het CBK
  • – Je bent afgestudeerd aan een creatieve /kunstvakopleiding
  • – Je hebt geëxposeerd en/of je hebt stipendia ontvangen