Menu Sluit
EN

Mathenesserdijk – LAB 2|9|3 – atelier/kantoor voor theater/dans/toneel – 21m2

Reactieformulier atelieraanbieding (1)

  • Het is alleen mogelijk om te reageren op onze beschikbare atelieraanbiedingen als je jezelf hebt aangemeld bij SKAR en op onze kandidatenlijst staat.
LAB 2|9|3 is een theaterwerkplaats voor professionals aan de Mathenesserdijk.

Achter de paarse deur schuilt een bijzonder pand. Met een aantal theatermakers en gezelschappen worden verschillende ruimtes gebruikt om te repeteren, kantoor te houden, (openbare) activiteiten te organiseren en voorstellingen te spelen.

Per 01-04-2024 beschikbaar

Specificaties:

Mathenesserdijk 008 – 21m2
Kale huur ex btw p/m:   €132,79
Voorschot servicekosten ex btw p/m:   €53,23
Verenigingskosten p/m:  €10,65
Totale huur p/m incl btw:   €235,73 

Bij binnenkomst in het pand is er een gemeenschappelijke kantine en keuken met bar. Deze wordt beheerd door alle huurders samen.

Naast een aantal ruimtes die vast verhuurd worden zijn er ook twee flexibele ruimtes die verhuurd worden aan externe partijen. Een theaterzaal en een repetitiestudio. Soms voor een dag, maar kan ook voor een hele repetitie periode of voor presentaties/voorstellingen. We kunnen samen de opties bespreken en een plan maken voor jou project.

Theaterzaal – 196m2
De theaterzaal is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor het spelen van voorstellingen, maar ook voor repetities, maak- en inspiratiesessies, workshops en masterclasses. Door de kenmerkende balustrade, die de gehele zaal omringt, is het mogelijk om met talloze verschillende publieksopstellingen voorstellingen te spelen. Het is een prettige, grote ruimte die direct grenst aan de foyer die bij verhuringen ook tot je beschikking staat. Ook het gebruik van de bar en keuken zijn bij de huur inbegrepen. De zaal biedt ruimte aan voorstellingen tot ca. 12 performers. Het mogelijke publieksaantal varieert, afhankelijk van de opstelling. Wanneer het publiek rondom wordt geplaatst, kunnen tot 100 bezoekers worden ontvangen.