Menu Sluit
EN

Berkenwoudestraat 7 – IJsselmonde – grote hal in ontwikkeling

Berkenwoudestraat
SKAR gaat de ruime open hal van circa 500m2 aan de Berkenwoudestraat in IJsselmonde ontwikkelen in werkplekken voor artiesten die grotere ateliers nodig hebben. Momenteel is de hal nog een grote ruimte maar die kan ingedeeld worden naar behoeve van verschillende huurders. Het is zeer geschikt als werkplaats of gemeenschappelijke projectruimte. De hal is voorzien van een opslagzolder en heeft een aparte ingang voor laden en lossen.

Community Berkenwoudestraat
De Berkenwoudestraat is een ideale locatie om als creatieve maker te beginnen met je eigen beroepspraktijk, en om als huurder bij SKAR te starten. Ook voor collectieven van makers biedt deze locatie diverse mogelijkheden, dankzij het aanbod van individuele of gezamenlijke ruimtes. In het pand is reeds een kleine community actief, bestaande uit muzikanten en kunstenaars, die openstaat voor samenwerking, kennisdeling en gezamenlijke groei. Kunstenaars van alle disciplines zijn van harte welkom.

Als dit aanspreekt, is deze plek wellicht perfect voor jou.

Werk je samen met anderen aan een project?
In dat geval kunnen we de opties verkennen om gezamenlijk een ruimte te huren.

En wat betreft de locatie?
IJsselmonde lijkt wellicht wat afgelegen, maar de Berkenwoudestraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of met de auto, inclusief gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor diegenen die reeds op Zuid wonen, is deze werkplek zelfs heel dichtbij.

Ben je op zoek naar een ruime locatie voor een project of samenwerkingsverband?
De Berkenwoudestraat beschikt ook over een ruime open hal van circa 500 m2, zeer geschikt als werkplaats of gemeenschappelijke projectruimte. De hal is voorzien van een opslagzolder en heeft een aparte ingang voor laden en lossen.


Specificaties: