Menu Sluit
EN

Berkenwoudestraat (Ijsselmonde)

Berkenwoudenstraat
Sinds april 2021 ontwikkelt SKAR een ateliergebouw aan de Berkenwoudestraat in IJsselmonde, dat plaats biedt aan werkruimte voor 35 kunstenaars, makers en creatieven. Het pand biedt mooie, lichte en schone ruimtes met afmetingen tussen 10 en 150m2

Community Berkenwoudestraat
De Berkenwoudestraat is een ideale locatie om als creatieve maker te starten met je eigen beroepspraktijk. En om te starten als huurder bij SKAR.
Ook als collectief van makers is veel mogelijk op deze locatie door het aanbod van verschillende individuele of gezamenlijke ruimtes. In dit pand is al een kleine community – van muzikant tot kunstenaar – aan het werk die openstaat voor samenwerking, om van elkaar te leren en gezamenlijk te groeien. Alle soorten kunstenaars zijn welkom.

Als jij dat ook ziet zitten, is dit misschien de perfecte plek voor jou.

Werk je samen met anderen aan een project?
Dan kunnen we voor iedere huurder afzonderlijk een (deel)contract van de ruimte aanbieden.

En de locatie?
IJsselmonde lijkt misschien ver, maar de Berkenwoudestraat is goed bereikbaar met OV, fiets of auto, met gratis parkeren voor de deur. En als je al op Zuid woont is deze werkplek lekker dichtbij.

Zoek jij een grote ruimte voor een project of samenwerkingsverband?

De Berkenwoudestraat heeft ook een grote open hal van ca 500 m2 die zeer geschikt is als werkplaats of gemeenschappelijke projectruimte. De hal is voorzien van een opslagzolder en biedt een aparte ingang om te laden en lossen.

Specificaties:
Verschillende ateliers beschikbaar per direct
Oppervlaktes tussen 10 en 40m2
Prijzen op basis van SKARnorm