Menu Sluit
EN

Op zoek naar een theater/dans repetitieplek voor een dagdeel?

LAB 2|9|3 is een theaterwerkplaats voor professionals aan de Mathenesserdijk.

Achter de paarse deur schuilt een bijzonder pand. Met een aantal theatermakers en gezelschappen worden verschillende ruimtes gebruikt om te repeteren, kantoor te houden, (openbare) activiteiten te organiseren en voorstellingen te spelen.

Naast een aantal ruimtes die vast verhuurd worden zijn er ook twee flexibele ruimtes die verhuurd worden aan externe partijen. Een theaterzaal en een repetitiestudio. Soms voor een dag, maar kan ook voor een hele repetitie periode of voor presentaties/voorstellingen. We kunnen samen de opties bespreken en een plan maken voor jou project.

 

 

Theaterzaal
De theaterzaal is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor het spelen van voorstellingen, maar ook voor repetities, maak- en inspiratiesessies, workshops en masterclasses. Door de kenmerkende balustrade, die de gehele zaal omringt, is het mogelijk om met talloze verschillende publieksopstellingen voorstellingen te spelen. Het is een prettige, grote ruimte die direct grenst aan de foyer die bij verhuringen ook tot je beschikking staat. Ook het gebruik van de bar en keuken zijn bij de huur inbegrepen. De zaal biedt ruimte aan voorstellingen tot ca. 12 performers. Het mogelijke publieksaantal varieert, afhankelijk van de opstelling. Wanneer het publiek rondom wordt geplaatst, kunnen tot 100 bezoekers worden ontvangen.

 

Roze Ruimte
De Roze Ruimte is een prettige ruimte die door de lichtinval en de frisse houten vloer ruimtelijk aanvoelt. Deze ruimte is zeer geschikt voor bijeenkomsten, brainstormsessies en repetities in kleiner verband. Er zijn een tafel en stoelen aanwezig, evenals een geluidsinstallatie. De Roze Ruimte heeft een vrije en inspirerende sfeer.

De ruimtes in LAB 2|9|3 zijn dagelijks te huur van 9.00-23.00 uur. In de laatste uren moet met luide muziek wel rekening gehouden worden met de buurt.