Menu Sluit
EN

Foto-impressie Stroming, Cloese 10, Hoogvliet

STROMING

Cloese 10 biedt ruimte aan een nieuwe broedplaats (STROMING) in Hoogvliet. In lichte en grote klaslokalen van bijna 60m2 kunnen zeker 12 mensen eigen werkplekken inrichten. Daarnaast is er veel ruimte in en om het gebouw die gezamenlijk ontwikkeld kan worden. Rond het gebouw van STROMING komen mogelijkheden voor kleine woonvormen zoals tiny houses.

Wat is STROMING? 
De werelden van de kunsten en die van de stedelijke ontwikkeling kennen steeds meer raakvlakken, en dit vraagt om een plek waar een platform geboden kan worden aan deze nieuwe lichting. Deze groep krijgt haar plek in STROMING, waar de komende 10 jaar gebouwd zal worden aan een fijne bestemming met een groene en open uitstraling.

 

 

 

 

 

 

 

En ook voor de urgente behoefte aan vergroening en verzachting van de stedelijke omgeving worden vanuit de creatieve industrie bijzondere oplossingen aangedragen. Het draait bij STROMING om precies die kruisbestuivingen, combinaties tussen verschillende disciplines en de drijfkracht om verandering in gang te zetten.

 

Het pand staat op een groot plein dat vraagt om, waar mogelijk, onttegeld te worden. Aan de achterzijde van het pand staan mooie bomen, aan de voorzijde is  een ruime entree. Het pand en de lokalen hebben veel ramen en de loopruimtes hebben op meerdere plekken dakramen. Het pand heeft twee etages, in totaal zijn er 12 ruime en lichte werkplekken van ongeveer 60 m2.

 

Naast de ruime werkplekken is er volop gezamenlijke ruimte in het pand aanwezig, een kleine keuken, voldoende sanitaire voorzieningen en enkele kleinere ruimtes en opslagplekken. De lokalen bevinden zich aan alle kanten van het pand. Zo zijn er werkplekken met uitzicht op groen en werkplekken met uitzicht op het voorplein. Lokalen met ramen op alle richtingen, noord, zuid, oost en west.

 

Alle lokalen zijn voorzien van radiatoren, elektra en een eigen waterpunt.

 

 

 

Als je interesse hebt in een werkplek bij STROMING, neem geruist contact op: info@skar-ateliers.nl