Menu Sluit
EN

Stadhuisplein 9-15

Geklemd tussen de vele horecagelegenheden, zit dit voormalig kantoorpand. In dit supercentrale pand bevinden zich 15 bedrijfsruimtes. Het is sinds 2009 tijdelijk gehuurd van Dela Vastgoed.

<< Terug naar het overzicht

Huurders

Shariff Nasr

Shariff Nasr is regisseur, scenarioschrijver en copywriter. Zo regisseerde hij prijswinnende korte films, komedieseries, sketches, videoclips, games en commercials. Hij gebruikt humor vaak als wapen om grotere onderwerpen te bevechten. De non-profit commercials van Shariff zijn hier een voorbeeld van en hebben een groot viraal effect gehad en zelfs in de Verenigde staten tot verhitte discussies geleid, zoals zijn commercials voor Wakker Dier (Winnaar commercial 2009, Fonk Magazine)

Hierna maakte hij voor verschillende NGO’s reclames, maar daarbuiten ook voor grote commerciële merken als Lipton, Axe, Mtv, RTL, Cupasoup, 7-up, Videoland, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Friesland Campina. Buiten het regisseren van commercials, maakte hij de prijswinnende korte films Fobia, Oblivion en Pensionado. Tevens werkte hij samen met zijn broer, Ramsey Nasr, aan Dichter Draagt Voor, een project waarmee zij een nieuwe groep wilde interesseren voor Poëzie. Hij regisseerde hiervoor 21 poëzieclips, die op veel scholen gebruikt worden binnen het lessenpakket. Shariff zal overigens de regisseur en scenarist zijn van het overkoepelende verhaal binnen de internationale mozaïekfilm Rotterdam, I love you, die in 2017 gedraaid zal worden.

Shariff Nasr, Stills verschillend werk