Menu Sluit
EN

SKAR update: klussen voor de huur & bereikbaarheid

Update: per 8 februari 2021 is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor Klussen voor de huur. Alle SKAR-klussen zijn op dit moment vergeven. Mochten er in de toekomst weer nieuwe klussen beschikbaar komen, dan zullen we jullie hier via de nieuwsbrief en onze andere kanalen van op de hoogte brengen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Deze week is Nederland tot en met 19 januari in een lockdown gegaan. SKAR snapt dat de nieuwe situatie veel vragen kan oproepen. In deze update lees je over de bereikbaarheid van SKAR tijdens de kerstvakantie en in de Coronaperiode. Ook is het inschrijfformulier Klussen voor de huur heropend.

Klussen voor de huur
Je kunt je weer inschrijven voor klussen in tijden van Corona! Kom je door de Coronacrisis in de knel met de huurbetaling? Dan kun je je aanmelden om in ruil voor de huur klussen uit te voeren. In totaal is er al voor 90 maanden aan huur geklust – oftewel ruim zeven jaar. Het heeft voor de deelnemers betekend dat zij geen huurachterstand hebben opgelopen.
Informatie over de regeling en het registratieformulier vindt je op de website van SKAR. Zodra we weer veilig kunnen klussen ontvang je bericht.

Meld je hier aan voor Klussen voor de huur.

Bereikbaarheid kerstvakantie
Van 21 december tot en met 3 januari is het kantoor van SKAR gesloten in verband met de kerstvakantie. In het nieuwe jaar staan we weer voor je klaar. Heb je een urgent probleem dat niet kan wachten, zoals een noodreparatie? Neem dan contact met de huismeester op. Je kunt het reparatieverzoek via dit contactformulier indienen of telefonisch contact opnemen.

Contactformulier reparatieverzoeken: klik hier
Telefoonnummer huismeester: +316 551 963 82
Vermeld je naam, het adres van het pand en je ateliernummer. Stuur je ook een foto mee? Dan kunnen we je sneller helpen.

Bereikbaarheid Coronaperiode
De openingstijden van SKAR zijn in de coronaperiode aangepast. Buiten de kerstvakantie om zijn we bereikbaar via info@skar-ateliers.nl.
Telefonisch zijn we bereikbaar op +311 041 278 28. Onze openingstijden zijn:

Maandag: 10.00 – 14.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 14.00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10.00-14.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 14.00 uur

Klik hier voor ons contactformulier.