Menu Sluit
EN

Vacature medewerker Onderhoud en beheer

SKAR zoekt per direct een Medewerker Onderhoud en Beheer (32 uur)

Wil jij jouw talenten inzetten voor het onderhoud en beheer van cultureel vastgoed? Hou jij van een afwisselende functie waarin je uitgedaagd wordt om het hele proces, van onderhoudsmeldingen tot tevreden huurders, te bewaken? Wil jij bijdragen aan duurzame, betaalbare ruimte voor kunstenaars en creatieven? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat doet SKAR?
SKAR realiseert werkruimte voor de creatieve en culturele sector in Rotterdam. Wij beheren en ontwikkelen werkplekken voor kunstenaars en creatieve makers om te kunnen werken, elkaar te ontmoeten en te verbinden. We verkennen nieuwe mogelijkheden om aan de groeiende vraag naar passende en betaalbare ruimte in de stad te voldoen. SKAR staat voor meer ruimte voor verbeelding, zodat makers kunnen experimenteren op artistiek en maatschappelijk vlak, ideeën kunnen laten groeien, hun talenten benutten, nieuwe projecten ontwikkelen en daarin succesvol kunnen zijn.

Op dit moment heeft SKAR 44 verschillende atelierpanden in Rotterdam in haar portefeuille, waarvan 12 panden in eigendom en de overige in (langdurige) verhuur. Wij beheren deze panden, voeren het (technisch) onderhoud uit en faciliteren bepaalde services voor onze huurders.

Wat ga je doen?
Als medewerker Onderhoud en Beheer is het jouw kerntaak om het gehele proces van onderhoud en beheer te coördineren en uit te voeren. Van meldingen van huurders tot inspecties, van het aanvragen van offertes tot en met toezien op een goede uitvoering ervan. Met als doel om bestaande en toekomstige huurders in staat te stellen een werkruimte optimaal te benutten voor hun professionele activiteiten. Je coördineert zelfstandig alle dagelijkse werkprocessen rondom de panden, van timmer- of schilderwerk, onderhoud aan deurbeslag, lekkages of andere meldingen. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij complexere reparaties en specifieke projecten zoals de verduurzaming van ons vastgoed.

Dit betekent:
– Je zorgt ervoor dat het afwikkelen van onderhoudsmeldingen bij onze huurders van a tot z soepel verloopt en stuurt bij waar nodig;
– Je regelt het snel en adequaat uitvoeren van dagelijks of niet-planmatig onderhoud aan panden en stuurt op een efficiënte levering van diensten;
– Je kan goed met verschillende aannemers en externe partijen communiceren en geeft terugkoppeling aan onze huurders over de voortgang;
– Je beoordeelt offertes en facturen van aannemers en beheert het onderhoudsbudget;
– Je bent verantwoordelijk voor de procesbewaking en archivering van offertes, uitgezette opdrachten en financiële afronding ervan in een softwarepakket (WISH);
– Je ondersteunt collega’s met rapportages en controleert de onderhoudswerkzaamheden;
– Je verwerkt alle administratieve werkprocessen rondom de panden accuraat in onze database;
– Je hebt contact met onze huurders op een wijze die bij SKAR past, handelt klachten tijdig af en handhaaft op afspraken.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een proactieve, zelfstandige en opgewekte persoonlijkheid met de volgende kwalificaties:
– Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, met name in de omgang met en het begeleiden van onderaannemers en leveranciers;
– Je hebt ervaring met het prioriteren en coördineren van werkzaamheden;
– Je bent klant-, service- en kwaliteitsgericht;
– Je werkt secuur en consequent. Nieuwe softwarepakketten en systemen maak jij je snel eigen;
– Je hebt technische of bouwkundige achtergrond;
– Je bent proactief in het bedenken van preventieve oplossingen voor mogelijke technische problemen;
– Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wij bieden:
– werken in een dynamische organisatie in ontwikkeling;
– samenwerking in een klein en hecht team;
– een mooie werkplek in het hart van Rotterdam.

SKAR volgt in haar arbeidsvoorwaarden grotendeels de CAO-ambtenaren. Ze volgt de Code Cultural Governance en de Code Diversiteit en Inclusie. Deze functie is gewaardeerd in schaal 8/9. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar en kan daarna worden verlengd. De medewerker Onderhoud en beheer is onderdeel van het kernteam van SKAR.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur uiterlijk zondag 2 oktober een geanonimiseerde CV, dus zonder naam, geboortedatum of foto naar Marianne Smitshoek via marianne@skar-ateliers.nl. We willen ons vooral laten leiden door wat je kan, niet door je naam of achtergrond.
Een motivatiebrief is niet nodig. Wel kunnen we je vragen een casusopdracht voor te bereiden voor het eerste gesprek. Hierover ontvang je dan meer informatie.

Klik hier voor de PDF: Vacature SKAR medewerker Onderhoud en beheer_sept2022_def