Menu Sluit
EN

We hebben een nieuwe site

SKAR.ateliers.nl volledig vernieuwd

SKAR heeft een nieuwe site: www.skar-ateliers.nl. Met nieuwe vormgeving, verhalen en tools.

Waarom een nieuwe site?
De oude site was simpelweg aan vernieuwing toe. Daarnaast hebben we afgelopen zomer/najaar een nieuwe communicatiestrategie ontwikkeld, die we ook online hebben door vertaald. Met meer aandacht voor ons netwerk en meer zichtbaarheid voor onze activiteiten. Tot slot was het een kans om zaken online te gaan regelen. Dat is voor iedereen makkelijker.

Wat biedt de nieuwe site?
We hebben een site gemaakt die helder en overzichtelijk alle belangrijke informatie weergeeft. Zo lees je over onze prijzen, waar al onze locaties staan en over onze verdere activiteiten. Ook kunnen huurders online een reparatieverzoek indienen of zich aanmelden voor een nieuwe werkruimte. Mensen die voor het eerst een werkruimte zoeken, kunnen zich ook via de site aanmelden.

SKAR Magazine
Op onze site bieden we een magazine met nieuws, interviews en achtergrondinformatie. Met regelmaat bundelen we die tot een nieuwsbrief zoals deze. Op deze manier willen we je op de hoogte houden van onze activiteiten en van wat er in ons netwerk gebeurt.

Fase 2: Mijn SKAR
In de loop van dit jaar breiden we de site verder uit, met onder meer een ‘Mijn SKAR’-omgeving. Hier kun je in een beveiligde omgeving onder meer je facturen inzien en betalingen doen.

Aandacht voor huurders
Op de site willen we ook graag aandacht besteden aan het werk van onze huurders. Zo laten we al die parels in ons netwerk zien én bieden we onze huurders een extra kans om zichzelf te presenteren. Ben je huurder en wil je ook je werk presenteren? Dit is wat je moet doen.

Heb je opmerkingen of suggesties over de site?
Wij horen het graag! Zo maken we samen de site nog beter. Mail je ideeën naar info@skar-ateliers.nl. Veel dank vast.