Menu Sluit
EN

Vacature Administratief medewerker

SKAR ZOEKT EEN ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (32-36 uur)

Zet jij je administratief talent in voor de creatieve sector in Rotterdam? Werk je graag zelfstandig in een kleine, maar groeiende organisatie? Neem je makkelijk initiatief om samen resultaten te behalen? Dan is SKAR dé plek voor jou!

Wat doet SKAR?
SKAR realiseert werkruimte voor de creatieve en culturele sector in Rotterdam. Wij beheren en ontwikkelen werkplekken voor kunstenaars en creatieve makers om te kunnen werken, elkaar te ontmoeten en te verbinden. We verkennen nieuwe mogelijkheden om aan de groeiende vraag naar passende en betaalbare ruimte in de stad te voldoen. SKAR staat voor meer ruimte voor verbeelding, zodat makers kunnen experimenteren op artistiek en maatschappelijk vlak, ideeën kunnen laten groeien, hun talenten benutten, nieuwe projecten ontwikkelen en daarin succesvol kunnen zijn.

Op dit moment heeft SKAR 44 atelierpanden in Rotterdam, waaronder de Wasserij, STROMING en Makerdam. We zijn er voor alle creatieve makers in de stad. Wat ze ook doen en welke achtergrond ze ook hebben, van beeldende kunst tot animatie, van theater en muziek tot mode en nog veel meer. Want ruimte voor een veerkrachtige creatieve sector draagt bij aan het culturele, economische en ruimtelijke succes van Rotterdam.

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de algemene administratieve taken voor SKAR, met in het bijzonder de financiële en de verhuuradministratie. Jij bent degene waarop we kunnen bouwen qua administratieve ondersteuning. Je verwerkt de post en je overziet wat er wanneer moet gebeuren, pakt dit op en/of signaleert hierop. Taken rondom financiën zijn bijvoorbeeld betaalbatches controleren en klaarzetten, debiteuren/crediteuren administratie van onze huurders en controleren en ordenen van boekingsstukken. Je werkt hiervoor samen met ons administratiekantoor. Taken op het gebied van verhuur zijn onder andere contracten invoeren in het verhuurbeheersysteem en mutaties met betrekking tot huurders, verhuurders en panden verwerken.

Wat wij van jou vragen:
– Enthousiasme over wat wij doen als organisatie;
– Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van (financiële) administratie;
– Je hebt ervaring met relevante software zoals Microsoft Office, boekhoudprogramma’s (als Exact online) of je kunt aantonen dat je je dit snel eigen maakt;
– Kennis van en ervaring met werkprocessen rondom de huur en verhuur van (bedrijfs)ruimten is geen vereiste, maar werkt in je voordeel;
– Je bent accuraat en precies.

Als persoon heb je een praktische instelling en ben je gericht op het behalen van resultaten. Je brengt makkelijk structuur en overzicht aan in je eigen werk. Je houdt van een uitdaging en vindt het fijn om efficiënt te werken. Je bent hulpvaardig en neemt initiatief binnen het team om dingen voor elkaar te krijgen. Je kunt je goed focussen als het moet en tegelijkertijd omgaan met hectiek of onvoorspelbaarheid in het werk. Je durft op jezelf te vertrouwen en kan tegelijkertijd reflecteren op hoe je je werk nog beter zou kunnen doen.

Je hebt de volgende vaardigheden goed ontwikkeld: Resultaatgerichtheid, Aandacht voor details, Klantgerichtheid, Plannen en organiseren, Samenwerken en Initiatief.

Wij bieden:
– Werken in een dynamische organisatie in ontwikkeling;
– Samenwerking in een klein, fijn en hecht team;
– Bijdragen aan ruimte voor verbeelding in de culturele sector;
– Een mooie, flexibele, werkplek in het hart van Rotterdam;
– De ruimte en mogelijkheid om jezelf te scholen;
– Goede arbeidsvoorwaarden op basis van leeftijd en ervaring. SKAR volgt in haar arbeidsvoorwaarden grotendeels de CAO-ambtenaren. Ze volgt de Code Cultural Governance en de Code Diversiteit en Inclusie.

Ben je geïnteresseerd?
Reageren gaat bij ons net iets anders dan anders. Stuur daarom bij interesse uiterlijk zondag 4 juni 2023 een e-mail naar Claudia van Popering via claudia@skar-ateliers.nl.
In reactie op je e-mail ontvang je een aantal vragen en zien we uit naar jouw antwoorden. We willen ons vooral laten leiden door wat je kan, wat je talenten zijn en waar je enthousiast van wordt, niet door je naam of achtergrond.

Klik hier voor de vacature: Vacature administratief medewerker SKAR mei 2023